Alumiiniprofiilijärjestelmä varasto- ja tuotantoympäristöissä

Alumiiniprofiilirakenteet ovat yleisiä varasto- ja tuotantoympäristöissä. Esimerkiksi monia koneita ympäröi profiilijärjestelmästä rakennettu suoja. Alumiiniprofiileja käytetään usein myös erilaisissa ergonomisissa ratkaisuissa, kuten työpisteissä, jalkatuissa tai liikuteltavissa kärryissä.

Alumiini on helposti työstettävä materiaali, ja se tarjoaa joustavuutta myös kokoonpanossa.

Alumiiniprofiilijärjestelmä, helppoja tapoja parantaa rakennetta

_77A4967

Asentajallamme Niclaksella on kolme konkreettista vinkkiä profiilirakenteen kokoonpanon optimointiin. Hän vinkkaa muun muassa CAD-kuvien tärkeydestä ja osiin jaettujen piirustusten eduista yleispiirustusten sijaan.

Lue Niclaksen vinkit

Ergonomiset työpisteet tuotantoympäristössä

_77A4900

Nykyisillä joustavilla suunnitteluvaihtoehdoilla on mahdollista saada ergonominen, muokattava ja kustannustehokas työpiste tuotanto- ja toimistoympäristöön. Tärkeintä on luoda mukautuva työympäristö työntekijän tarpeet huomioiden.

Lue lisää ergonomisista teollisuuden työpisteistä

Suojat ja suojaseinät

AdobeStock_395778149

Sen lisäksi, että alumiinisuojat ovat luonnostaan ruoste- ja huoltovapaita, yksi suurista eduista on niiden joustavuus sekä helppo asennus ja muokattavuus. Profiilirakenne voidaan toimittaa kasausvalmiina settinä tai täysin valmiina tuotteena tehtaaltamme. Runkoon asennettavia paneeleja on saatavana useista eri materiaaleista, ja niitä voidaan käyttää myös melusuojana asentamalla kehyksiin ääntä vaimentavat paneelit.

Lisää suojaseinistä

Suojaa sekä ihmiselle, että koneelle

Maskinskydd

Alumiiniprofiileista ja erityyppisistä paneeleista koostuva laitesuoja suojaa tehokkaasti sekä henkilöstöä, että ympäristöä. Joskus on tarve suojata myös sisällä olevaa laitetta tai sovellusta. Kummassakin tapauksessa oikein suunniteltu suojarakenne on erittäin tärkeä.

Kerromme lisää koneiden suojauksesta

Hihnakuljettimien synkronoitu käyttö

bandtransportörer

Kuinka ajaa useampaa hihnakuljetinta synkronoidusti? Tapoja on useampia. Tärkeintä on aloittaa asianmukaisella tarvekartoituksella. Blogissamme kerromme kuinka voit yhdistää kaksi hihnakuljetinta synkronointiakselin avulla. Avaamme myös ratkaisua neljän hihnakuljettimen rinnakkaisajolle.

Lue hihnakuljettimien rinnakkaisesta käytöstä

Alumiinirakenne vastaan teräsrakenne

Lagersystem_2

Alumiinin tiheys on pieni ja se on luonnostaan ruostumatonta. Teräs taas on suhteellisen halpa materiaali lukuun ottamatta ruostumatonta terästä, joka on yleensä kalliimpaa kuin alumiini. Suunnittelijan näkökulmasta alumiiniprofiilijärjestelmien joustavuus on usein tärkein tekijä.

Lue suunnittelijan kommentit alumiini-/teräsrakenteista

Rollcon alumiiniprofiilit puhtaassa ja pölytiiviissä keskusvarastossa

Avskärmning aluminiumprofiler

Tanskalainen myyjämme Frederik kertoo asiakasprojektista, jossa puhdas ja pölytön ympäristö oli ensiarvoisen tärkeä. Alumiiniprofiileista valmistettiin rakenteet, joilla varaston eri osat suojattiin tehokkaasti. Toimitus koottavana sarjana helpotti asennusta ja alensi sen kustannuksia.

Lue lisää, ja katso kuvia projektista

Tilaa C-johteen testisarja

c-rail_kit-1

Tilaa demosarjamme, jossa on C-johde ja rullilla varustettu kelkka, jotta saat paremman käsityksen siitä, millainen tuote C-johde on. C-johde on suhteellisen yksinkertainen tuote, jolla voidaan ratkaista monia ongelmia. Se on myös varsin kustannustehokas ratkaisu. Materiaaleina ruostumaton tai galvanoitu teräs tekee johteesta sopivan vaativiinkin ympäristöihin.

Tilaa testisarja