Kysy insinööriltä – Pontus selittää 

Hän on toiminut alalla yli 35 vuotta, ja hänellä on vankka kokemus työskentelystä lineaaristen sovellusten ja niiden komponenttien parissa. Rollcon insinööri Pontus jakaa tietämyksensä ja neuvonsa kuudessa videoleikkeessä ja blogikirjoituksessa

Saako palloholkkia pyörittää akselin ympäri?

Snurra_Kulbussningen


Kyllä, miten se todella on? Osaatko pyörittää palloholkkia? Pontus selvittää, miten palloholkki tulisi kuormittaa ja miten se tulisi asentaa ratkaisuun parhaalla tavalla.

Blogiin ja videoon

 

Kuinka parhaiten huoltaa ja suojata palloruuvia?

Skydd_Kulskruv


Ei ole täysin epätavallista voidella kuularuuvi ja kiskonohjain samaan aikaan. Mutta onko se oikein? No, kuularuuvi voi itse asiassa tarvita voitelua jopa kymmenen kertaa niin usein kuin kiskonohjain pyörivänsä liikkeensä vuoksi.

Kuuntele Pontuksen kertovan lisää elokuvapätkästä

Kuinka valitset oikean moottorin lineaariyksikköäsi?

Motor_Linjarenhet


Tiedätkö kuinka nopeasti sinun täytyy ajaa? Onko sinulla silmällä kuormaa ja tarkkuusvaatimuksia? Silloin sinulla on hyvät edellytykset päättää, mikä moottorityyppi sopii parhaiten lineaariyksikköösi. Pontus selittää myös, milloin saatat tarvita planeettavaihteen.

Katso video ja lue postaus

 

Voitko käyttää kiskoohjainta ylösalaisin?

Skenstyrning_Upp_Och_Ner


Pontus sanoo, että häneltä kysytään melko usein, voiko kiskoopasta käyttää ylösalaisin. Voitko esim. ripustaa se kattoon? Tässä hän käyttää tilaisuutta hyväkseen ja selvittää kaikki tähän liittyvät kysymysmerkit. 

Onko mahdollista ripustaa kiskoohjain ylösalaisin kattoon?

Milloin U-kiskoa kannattaa käyttää?

Anvanda_USkena


Tukeva, kestävä tuote useilla eri asennusvaihtoehdoilla. Näin voit kuvata U-kiskoa. Se voidaan asentaa joko ruuvaamalla, kannattimilla tai hitsaamalla.

Pontus kertoo meille lisää U-kiskosta

Mitä tulee ottaa huomioon kiskoohjainta asennettaessa?

Montera_Skenstyrning


On olemassa useita eri tapoja varmistaa kiskoohjauksen suorituskyky. Suoruus on alue, johon Pontuksen mielestä pitäisi ehdottomasti keskittyä. Ja miten voit välttää rinnakkaisongelmat?

Pontus kertoo, mitä sinun tulee ajatella

Hanki kaksi teleskooppikiskoa täysin ilmaiseksi!

3045_light_pair-1

3045-300 on 100 % laajeneva teleskooppikisko kevyille ja keskisuurille kuormille. Tarjoamme kaksi kappaletta, kun tilaat uutiskirjeemme.

Rekisteröidy ja hanki kaksi teleskooppikiskoa