Rollco tarjoaa tietoa

Kysyimme Rollcon myyjiltä, minkälaisiin kysymyksiin he usein törmäävät asiakkaidemme kanssa. Sitten kysyimme suunnittelijoiltamme ja asentajiltamme, mitä heidän mielestään olisi tärkeää selittää tarkemmin? Mitä jää usein huomioimatta ja missä piilee virheiden riskit? Näiden perusteella koostimme vastauksista kuusi blogikirjoitusta ja seitsemän infovideota.

Kauan odotettu jatko suositulle kuulajohdeoppaalle, lineaariyksikköopas on nyt myös ladattavissa täysin ilmaiseksi!

Ehkäise lineaariyksiköiden ruoste- ja likaongelmia

smörjning_linjärenhet_RHL_QME

Suorituskyvyn ylläpitämiseksi tulee varmistaa yksikön sisällä olevien johteiden riittävä voitelu. Voiteluväli riippuu kyseisen lineaariyksikön mallista, sekä ulkoisista tekijöistä, kuten käyttöympäristöstä, ajosykleistä jne. Voitelutapa vaihtelee lineaariyksikön mallin mukaan. Näytämme opastusvideollamme, miten RHL ja QME yksiköt voidellaan.

Katso video lineaariyksiköiden voitelusta!

Muista säätää C-johteen kelkan esijännitys

justering_c-skena

Hankitko johteen ja kelkat erillään? Kelkkaa asennettaessa pitää muistaa säätää kelkan välys. Kelkan tulee myös olla johteella oikein päin. Kelkassa olevat pisteet tulisi osoittaa asentajaa kohti. Kuulostaako hankalalta? Ei hätää, näytämme videollamme, miten se tehdään!

Asentajamme opastaa kelkan asennuksessa C-johteelle

Kuinka asennat kuulajohteiden suojatulpat helposti?

pluggar_skenstyrning_2

Kuulajohteen tulpat ovat melko herkkiä. Ne voivat helposti halkeilla ja rikkoutua, jos yrität asentaa ne väärällä työkalulla. Tulppien asentaminen käsipelillä on erittäin hankalaa. Miten asennus sitten pitäisi tehdä?

Näytämme, kuinka suojatulpat asennetaan kuulajohteeseen

Vältä teleskooppijohteiden ennenaikaista kulumista

extern_ändstopp_teleskopskenor

On tärkeää toteuttaa ulkoiset päätystopparit teleskooppijohteillesi. Joidenkin teleskooppijohteiden rajoitinruuvia ei ole tehty kestämään kuormitusta. Jos sitä käytetään päätystopparina, on olemassa riski, että johde rikkoutuu. Päätystoppareita on monenlaisia. Tässä näytämme yhden esimerkin!

Videoltamme saat ideoita

Kuinka kuulamutteri asennetaan oikein?

montera_kulskruv

Kuulamutterin asennus vaatii tukevan otteen ja varovaisuutta, jotta kuulat eivät pääse putoamaan. Suosittelemme aina meillä valmiiksi kootun kuularuuvipaketin ostamista, mikäli tämä on asennuksen kannalta mahdollista. Jos tämä ei ole mahdollista ja asennat mutterin itse tai joudut poistamaan mutterin ruuvilta, on hyvä katsoa asentajamme ohjeet tältä opastusvideolta.

Kuulamutterin asennus

Kuinka säätää kuljetinhihnaa

justering_bandtransportör

Uutta hihnakuljetinta asennettaessa on tärkeää tarkistaa ja säätää hihnan kireys. Rollcolla hihna säädetään valmiiksi, mutta kuljetus voi aiheuttaa hihnan venymistä. Toimenpide on hieman erilainen päätyvetoisessa ja keskivetoisessa kuljettimessa. Katso toimenpiteet kahdelta videoltamme.

Opastamme kuljetinhihnan säädössä

Lataa lineaariyksikköopas!

FI_Mockup_Linjärenhetsguiden

Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään parhaat valinnat sovelluksiinsa! Lineaariyksikköoppaaseen olemme koonneet tietoa eri yksiköistä ja siitä, kuinka edetä mallin valinnassa.

Helpota valintaa lataamalla lineaariyksikköopas tästä