Tutustu Rollcon työntekijään

Ehkäpä olet aika ajoin tekemisissä jonkun rollcolaisen kanssa. Sinulla saattaa jo olla käsitys siitä, kuka on nimen takana ja mikä on Rollco yrityksenä – mutta totuus on, että emme olisi mitään ilman työntekijöitämme ja asiakkaitamme. Siksi saat nyt tilaisuuden tavata seuraavat rollcolaiset: Annelie, Kim, Matilda, Sakari, Elise & Jaakko ja kuulla, mitä he kertovat itsestään ja päivittäisestä työstään Rollcolla.

Jaakko, maastopyöräilevä toimitusjohtaja, joka rakastaa myyntityötä

Blog_Jaakko

Intohimona myynti, asiakaspalvelu ja pyöräily. Näin voi kuvailla Rollco Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Miikkulaista. Kymmenen vuoden kokemuksen myötä hän tuntee hyvin Rollcon asiakkaat ja tuotteet.

Tutustu Jaakkoon hieman paremmin

Sakari nauttii suunnittelemiensa teknisten ratkaisujen monipuolisuudesta

Blog_Sakari

Teknisen suunnittelun parissa työskentely antaa Sakarille mahdollisuuden tehdä jotain, mistä hän nauttii päivittäin. Hän todella arvostaa Rollcon asiakkaiden sovellusten monipuolisuutta.

Sakari kertoo lisää blogissa

Matilda kokoaa alumiinirakenteita Rollcolla

Matilda montör Rollco

Erilaisten alumiinijärjestelmien kokoonpano vaatii luovuutta, mikä ilahduttaa Rollcon asentajaa Matildaa. Hän rakentaa päivittäin sellaisia tuotteita kuten alumiinitelineitä, hihnakuljettimia, työkalukärryjä ja muita vastaavia.

Matilda kertoo lisää työstään

Kim on sekä asiakkaista että työntekijöistä kiinnostunut tuotantopäällikkö

Kim verkstadschef på Rollco

Koska Kim on toiminut 22 vuotta Rollcon tuotantopäällikkönä, hän tuntee yrityksen läpikotaisin. Hän vastaa korjaamosta, varastosta ja koko henkilökunnasta. Hänen sitoutumisensa sekä yritykseen että henkilöstöön näkyy joka päivä.

Mitä Kim tekisi, jos hän ei olisi töissä Rollcossa?

Sorvi ja jyrsin, Rollco-koneistaja Annelien kotikenttä

Annelie och Hamid i Rollcos verkstad

Oletko koskaan miettinyt, kuka oikeastaan työstää kuularuuvisi? Esittelemme Annelien, yhden Rollcon ammattitaitoisista koneistajista. Hän on kokenut jyrsimen ja sorvin käyttäjä, sillä hän on työskennellyt meillä 12 vuotta.

Annelie kertoo työstään työpajassa

Tapaa Rollcon ostaja Elise

Elise inköpare på Rollco

Rollcon ostajana hänellä on kontakteja ympäri maailmaa. Koska nopea toimitus on yksi yrityksen kulmakivistä, Elise joutuu usein täyttämään tiukkoja vaatimuksia. Se ei kuitenkaan huoleta häntä – päinvastoin, hän arvostaa yrityksessä vallitsevaa tekemisen meininkiä.

Lue lisää Elisen työstä Rollcolla

Saat kaksi teleskooppikiskoa ilmaiseksi!

3045_light_pair-1

3045-300 on teleskooppikisko kevyille ja keskisuurille kuormille, jossa on 100 %:n isku. Saat kaksi ilmaiseksi, kun tilaat uutiskirjeemme.

Rekisteröidy ja saat kaksi teleskooppikiskoa