Varastoautomaatio – alue, jota kehitetään jatkuvasti

Varastoinnin ja tuotannon automatisoituja prosesseja kehitetään jatkuvasti. Niillä on saavutettava sekä taloudellisia että ergonomisia etuja. Virheiden eliminoiminen on toinen tärkeä tekijä, johon on pyrittävä. Varastohissit, moniakseliset liikkeet, teleskooppitoimiset työkalulaatikot; sovelluksia on monenlaisia.

Tehokasta varastovirtaa älykkäillä lineaarisilla yksiköillä

Kuber QME-thumb

QME lineaariyksikön ja konenäkökameran yhdistelmällä voidaan mukauttaa tuotantovirtoja vastaamaan käsiteltävän kappaleen kokoa. Vastaavia toimintoja löytyy esimerkiksi verkkokaupan virroista, joissa postipaketit lajitellaan osoitetarran, painon tai pituuden mukaan.

Katso video esimerkkisovelluksesta

Tilaa säästävät ratkaisut varastojärjestelmissä

Lagersystem

Joustavat ja ergonomiset ratkaisut, kuten ulosvedettävät hyllyt, helpottavat mm. osien keräilyä. Teleskooppikiskoja on saatavana yli 2 metrin iskupituuksilla ja niillä voidaan hyödyntää hyllyn koko syvyys.

Lue lisää automatisoiduista ja ergonomisista varastoratkaisuista

Varastoautomaatiota konenäkökameralla ja lineaariyksiköillä

Blog_Visionkamera_2

Mikä tarkalleen ottaen on konenäkökamera? Mikä rooli sillä voi olla automatisoiduissa varastoissa? Videoleikkeemme havainnollistaa esimerkkiä konenäkökameran, lineaarikäytön ja hihnakuljettimen yhteistoiminnasta.

Katso video ja lue postaus

Lineaariyksiköt moniakselisissa sovelluksissa

Tablettask XYZ-thumb

Myyjämme Daniel Stifors kertoo jännittävästä projektista, jossa sahan kolmiakselinen lineaariyksikköjärjestelmä mahdollistaa materiaalin käsittelyn liikkeessä. Esittelemme myös pick & place -järjestelmän, joka koostuu hihnavetoisesta CTJ lineaariyksiköstä, sekä kahdesta kuularuuvikäyttöisestä CTV lineaariyksiköstä.

Lue postaus ja katso video

Planeettavaihde pariksi lineaariyksikölle

planetväxel_limjärenhet

Planeettavaihde täydentää erinomaisesti lineaariyksikköä. Miksi tarvitsisit planeettavaihdetta? Sovellusinsinöörimme Pontus avaa asiaa. Hän käsittelee myös hihnakäyttöisen ja kuularuuvikäyttöisen lineaariyksikön eroja.

Kerromme lisää...

Lineaariset toimilaitteet tehokkaampaan materiaalinkäsittelyyn

Tablettask PNCE-thumb

Jos haluat vetää, työntää tai nostaa esineitä, lineaariset toimilaitteet voivat olla sopiva tuote. Ratkaisu, joka vaatii vain vähän huoltoa, on energiatehokas ja vähentää seisokkien riskiä. Askinkuljetuskoneemme näyttää esimerkin pick & place -sovelluksesta.

Katso askinkuljetuskoneemme toiminnassa

Tilaa kaksi teleskooppikiskoa täysin ilmaiseksi!

3045_light_pair_line

3045-300 on teleskooppikisko 100% iskulla kevyille ja keskisuurille kuormille. Tarjoamme veloituksetta teleskooppiparin, kun tilaat uutiskirjeemme.

Rekisteröidy tilaajaksi ja saat kaksi teleskooppikiskoa